AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa şapka takmak

Kahve falında başa şapka takmak

Kahve falında başa şapka takmak ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, mal kaybına uğrayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulur.

Kahve falında başa şapka takmak gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Kahve falında başa şapka takmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında başına şapka takmak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının başında şapka görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalettir.

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında başında şapka görmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin başında şapka görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına şapka giymek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir