AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraflara bakmak

Kahve falında fotoğraflara bakmak

Kahve falında fotoğraflara bakmak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, düze çıkacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bol kazanç elde edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraflara bakmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak her şeyin yolunda gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğrafına bakmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulur.

Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak gururlu bir hayat süreceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak zenginliğe kavuşulacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir