AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, bekarlar için evlenmeye, çok büyük başarılara kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğrafa bakmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fotoğrafına bakmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine inanılır.

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir