AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski fotoğrafa bakmak

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, elinin de bolluk göreceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler iltifatları çoğaltabilir.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf albümüne bakmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraflara bakmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf bakmak ticaretinin büyüyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak endişelerini silip atacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir