AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafına bakmak

Kahve falında fotoğrafına bakmak

Kahve falında fotoğrafına bakmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını bakmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Kahve falında fotoğrafa bakmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraflara bakmak kazancında da artış meydana geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir