AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğraflara bakmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf bakmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak üzüntülü günler yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir