AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak doyasıya sefasını süreceğine, sahip olduklarının eksileceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, güzel günlerin geleceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında fotoğrafa bakmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulur.

Kahve falında fotoğraf bakmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işarettir.

Kahve falında fotoğrafına bakmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını bakmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğraflara bakmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir