AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sağlık ve hayır getireceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında fotoğrafına bakmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını bakmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf bakmak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, dertlerin başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir