AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak

Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak

Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak gördüyseniz:

  • Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir.

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraflara bakmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğrafa bakmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir