AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir fotoğrafa bakmak

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz veya amaçlarınız açısından ne kadar yol geldiğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında kendi fotoğrafını bakmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında fotoğraf albümüne bakmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf bakmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir