AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi fotoğrafını bakmak

Kahve falında kendi fotoğrafını bakmak

Kahve falında kendi fotoğrafını bakmak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, arzuların gerçekleşeceğine, durulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, bekarsa evleneceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını bakmak gördüyseniz:

  • Kesin veya doğru bilgilere dayalı konuşmamanız durumunda karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında fotoğrafa bakmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında fotoğraflara bakmak ağız tadı ile yaşanacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir