AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak güzel bir iş fırsatına, kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraflara bakmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf albümüne bakmak özel hayatının renkleneceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf bakmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir