AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafa bakmak

Kahve falında fotoğrafa bakmak

Kahve falında fotoğrafa bakmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, evlat sahibi olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında fotoğrafa bakmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Kahve falında fotoğraf albümüne bakmak çarelere kavuşacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi fotoğrafını bakmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, fesada bulaşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, en yüksek makamlara oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir