AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstık fidanı görmek

Kahve falında fıstık fidanı görmek

Kahve falında fıstık fidanı görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, afiyete ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fıstık fidanı gördüyseniz:

  • Hassas konuların zerafetle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında fıstık fidanı görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kayısı fidanı görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül fidanları görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında fidan kırmak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıya fidan dikmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gül fidanı dikmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sebze fidanı dikmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında saksıda fidan görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir