AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze fidanı dikmek

Kahve falında sebze fidanı dikmek

Kahve falında sebze fidanı dikmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, başarılarının katlanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Kahve falında sebze fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Teslim tarihlerine sadık kalınması gerekiyor.

Kahve falında sebze fidanı dikmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sebze fidanları görmek hayatının iyileşeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında dut fidanı dikmek söz ve yetki sahibi olacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında hurma fidanı dikmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında çam fidani dikmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine işarettir.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir