AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan kırmak

Kahve falında fidan kırmak

Kahve falında fidan kırmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, para yatıracağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hidayete ereceğine yorulur.

Kahve falında fidan kırmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Kahve falında fidan kırmak ev sahibi olunacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine inanılır.

Kahve falında fidanın yeşerdiğini görmek başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında fidanı sulamak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı almak kazancının günden güne düşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında yeşeren fidan görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına delalettir.

Kahve falında biber fidanı görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül fidanları görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, hastalıklarını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, dertlerin aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir