AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül fidanları görmek

Kahve falında gül fidanları görmek

Kahve falında gül fidanları görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kalben çok rahat edileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına inanılır.

Kahve falında gül fidanları gördüyseniz:

  • Sanatsal veya finansal içerikli bazı konulardan fayda sağlama ya da kar elde etme şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında gül fidanı almak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, planların sarkacağına delalet eder.

Kahve falında gül fidanı görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında gül fidanı sökmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül fidanları görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı dikmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek hayatından çıkaracağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında gül fidanı sulamak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayva fidanı görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir