AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda fidan görmek

Kahve falında saksıda fidan görmek

Kahve falında saksıda fidan görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kafasını toparlayamayacağına, yepyeni biri haline geleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıda fidan gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında saksıya fidan dikmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda fidan görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fidan görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında hurma fidanı dikmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fidanlar görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, fakirlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut fidanı görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında biber fidanı görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayırlı haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında fidana su dökmek işten eve bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir