AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül fidanı dikmek

Kahve falında gül fidanı dikmek

Kahve falında gül fidanı dikmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kısmetli kapıların açılacağına, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında gül fidanı dikmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fidanı dikmek kendini bunu başaracağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Kahve falında asma fidanı dikmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil fidan dikmek mutluluktan havalara uçulacağına, büyük bir mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara fidan dikmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir