AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı fidanı görmek

Kahve falında kayısı fidanı görmek

Kahve falında kayısı fidanı görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, hile ile mal elde etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı fidanı gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, kararsız kaldığınız konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Kahve falında kayısı fidanı görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, planların tutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı fidanı dikmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında tarlaya fidan dikmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında toprağa fidan dikmek küs arkadaşların barışacağına, duaların kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün fidanı dikmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı biber fidanı görmek fakirlerin güleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık fidanı görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir