AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıya fidan dikmek

Kahve falında saksıya fidan dikmek

Kahve falında saksıya fidan dikmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, geleceğinin parlak olacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında saksıya fidan dikmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tam olarak ne yapacağınızı bilmiyorsanız veya bazı konuları isteyip istemediğiniz noktasında tereddütleriniz varsa, iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında saksıya fidan dikmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda fidan görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurma fidanı dikmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates fidan dikmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek güçten ve takatten düşeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir