AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınaya kapıldığını görmek

Kahve falında fırtınaya kapıldığını görmek

Kahve falında fırtınaya kapıldığını görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, güzel bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında fırtınaya kapıldığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gerekli desteğe sahipsiniz.

Kahve falında fırtınaya kapıldığını görmek sıkıntısının biteceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla sele kapılmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suya kapılmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına inanılır.

Kahve falında şelaleye kapılmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sele kapıldığını görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına inanılır.

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak yaptığı iş ile başarılı olacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına inanılır.

Kahve falında elektrik akımına kapılmak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalettir.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir