AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla sele kapılmak

Kahve falında arabayla sele kapılmak

Kahve falında arabayla sele kapılmak zenginlik kazanacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla sele kapılmak gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Kahve falında arabayla sele kapılmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu sele kapılmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sele kapıldığını görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında insanların sele kapıldığını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının sele kapıldığını görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında evinin sele kapıldığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir