AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, kısmetinin kapanacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret eder.

Kahve falında akıntıya kapıldığını görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında nehirde akıntıya kapılmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında akıntıya kapılmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde akıntıya kapılmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında su akıntısına kapılmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, üzüntülerini bölüşeceğine yorulur.

Kahve falında akıntılı deniz görmek onu dinleyeceğine, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir