AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suya kapılmak

Kahve falında akan suya kapılmak

Kahve falında akan suya kapılmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, endişelerin biteceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında akan suya kapılmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Kahve falında akan suya kapılmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında sel sularına kapılmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suya kapılmak yapılan işte geriye düşüleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suya kapılmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında suya kapıldığını görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya kapılmak onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında su akıntısına kapılmak başına bazı musibetlerin geleceğine, iş ve mekan değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında sulara kapılmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kalp kıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir