AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleye kapılmak

Kahve falında şelaleye kapılmak

Kahve falında şelaleye kapılmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, başarılarının devamının geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, üzücü haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında şelaleye kapılmak gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi, yaklaşımlarınızı veya fikirlerinizi beğenmeyen ya da inandırıcı bulmayan kişileri ikna etmeniz gerekebilir.

Kahve falında şelaleye kapılmak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su akıntısına kapılmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sele kapıldığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına yorulur.

Kahve falında suya kapıldığını görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik akımına kapılmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında girdaba kapılmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırtınaya kapıldığını görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir