AnaSayfa / Genel / Kahve falında sele kapıldığını görmek

Kahve falında sele kapıldığını görmek

Kahve falında sele kapıldığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sele kapıldığını gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Kahve falında arkadaşının sele kapıldığını görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sele kapıldığını görmek rızkın artacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla sele kapılmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin sele kapıldığını görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, gelirinin azalacağına inanılır.

Kahve falında sele kapılmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sele kapıldığını görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir