AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede akıntıya kapılmak

Kahve falında derede akıntıya kapılmak

Kahve falında derede akıntıya kapılmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde akıntıya kapılmak hakkı olanlara kavuşacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su akıntısına kapılmak sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde akıntıya kapılmak huzur dolu günler geçireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akıntıya kapıldığını görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kız çocuğunun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akıntıya kapılmak daha çok kazanmaya başlayacağına, onu dinleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dereye kapılmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir