AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik akımına kapılmak

Kahve falında elektrik akımına kapılmak

Kahve falında elektrik akımına kapılmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, maddi durumun düzeltileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında elektrik akımına kapılmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu açıklığa kavuşturmak, istediğiniz noktanın anlaşılmasını sağlamak, mesaj vermek veya isteklerinizin yerine gelmesi için konuşma yapmak istiyorsanız elinizden geldiğince kibar olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında elektrik akımına kapılmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik akımı görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında elektriğe kapılmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak her zaman şükür içinde olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında hortuma kapıldığını görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortuma kapılmak ana baba için büyük bir ev alınacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında suya kapıldığını görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir