AnaSayfa / Genel / Kahve falında firkete toka görmek

Kahve falında firkete toka görmek

Kahve falında firkete toka görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında firkete toka gördüyseniz:

  • Başarmak için öncelikle başlamak veya işin içinde yer almak gerekiyor.

Kahve falında firkete toka görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küpe ve toka görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toka seçmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında tokanın kırılması görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında tokanın kırıldığını görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tokalı kemer görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Kahve falında toka taç görmek rızkın ve kazancın artacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, maddi açıdan rahat edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir