AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokanın kırılması görmek

Kahve falında tokanın kırılması görmek

Kahve falında tokanın kırılması görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, giderileceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında tokanın kırılması gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz olabilir.

Kahve falında tokanın kırılması görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış toka görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında tokanın kırıldığını görmek sorunları başarıyla çözmeye, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılan toka görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çengelli toka görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toka satın almak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında kırık toka görmek kazancının günden güne arttıracağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir