AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokanın kırılmasını görmek

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında tokanın kırılmasını gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında tokanın kırılması görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek kişinin tek başına kalacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kırılan toka görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış toka görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tokanın kırıldığını görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hastalıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında altın toka görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah saç tokası görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toka satmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir