AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokalı kemer görmek

Kahve falında tokalı kemer görmek

Kahve falında tokalı kemer görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında tokalı kemer gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında tokalı kemer görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemer tokası görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan derisi kemer görmek bereketli yağmurlara, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi kemer görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bayan kemeri görmek işlerin aksayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kemer görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kopmuş kemer görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında kemerin koptuğunu görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir