AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka seçmek

Kahve falında toka seçmek

Kahve falında toka seçmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toka seçmek gördüyseniz:

  • Herkesin biraz motivasyona ihtiyacı vardır.

Kahve falında toka seçmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavun seçmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mercimek seçmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak seçmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük seçmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon seçmek ekmeğin kesileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz seçmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalet eder.

Kahve falında meslek seçmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir