AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe ve toka görmek

Kahve falında küpe ve toka görmek

Kahve falında küpe ve toka görmek hak yolundan ayrılmayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, haklılığının anlaşılacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında küpe ve toka gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Kahve falında toka küpe görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küpe toka görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpe ve toka görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lastik toka görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil toka almak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında çengelli toka görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tokalı kemer görmek yeni işler peşinde koşulacağına, hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçtan toka çıkarmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, mekân değiştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir