AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokanın kırıldığını görmek

Kahve falında tokanın kırıldığını görmek

Kahve falında tokanın kırıldığını görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, düşman malından yemeye alamet etmektedir.

Kahve falında tokanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Kahve falında tokanın kırıldığını görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, ayrılanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış toka görmek bol para kazanacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, aniden evlilik kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tokanın kırılması görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalet eder.

Kahve falında kırılan toka görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kemer tokası görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi toka görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine tabir olunur.

Kahve falında tokanın koptuğunu görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir