AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka taç görmek

Kahve falında toka taç görmek

Kahve falında toka taç görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sorunlarının da çözüleceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında toka taç gördüyseniz:

  • Romantizm aşk hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında taç toka takmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında taç toka görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret eder.

Kahve falında toka taç görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında tacı olmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında taç görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafaya taç takmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mor taç takmak evlat sahibi olunacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altından taç görmek yapılan hataların düzeltileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir