AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırında yanmak

Kahve falında fırında yanmak

Kahve falında fırında yanmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında fırında yanmak gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Kahve falında fırında yanmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbisesi yanmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonu yanmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobadan yanmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalettir.

Kahve falında diri diri yanmak kolaylık elde edeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında suratı yanmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kişinin can derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dili yanmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine dert yanmak ayıplı yolara sapacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir