AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobadan yanmak

Kahve falında sobadan yanmak

Kahve falında sobadan yanmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobadan yanmak gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Kahve falında sobadan yanmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işarettir.

Kahve falında sobada yanmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağda yanmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde yanmak işlerinin hızlanacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüreği yanmak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtı yanmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eteği yanmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın içinde yanmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir