AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratı yanmak

Kahve falında suratı yanmak

Kahve falında suratı yanmak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, onu isyan noktasına getireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, aralarından su sızmayacağına işaret eder.

Kahve falında suratı yanmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli ya da romantik planlar, alışverişler veya arkadaşlarla geçirilecek zaman ruhunuzu rahatlatmanıza yardım edebilir.

Kahve falında suratı yanmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, maddi varlığının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yüz surat görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında asık suratlı birini görmek başarı ve zenginlik getireceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının suratına tükürmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, nahoş sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında kendi suratını görmek çok zor bir duruma düşeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratını asmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kara surat görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek surat görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir