AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili yanmak

Kahve falında dili yanmak

Kahve falında dili yanmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet eder.

Kahve falında dili yanmak gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dili yanmak işinde büyük başarı elde edeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sobada yanmak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangında yanmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, saygısını toplayacağına delalettir.

Kahve falında ateşler içinde yanmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı yanmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine inanılır.

Kahve falında cehennemde yanmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yangın yanmak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde yanmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir