AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonu yanmak

Kahve falında pantolonu yanmak

Kahve falında pantolonu yanmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolonu yanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlar sürekli sizden bir şeyler yapmanızı talep ediyorlar.

Kahve falında pantolonu yanmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyla yanmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sütten yanmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına yorulur.

Kahve falında gözleri yanmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında benzinle yanmak çok sevinçli haberler alacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ütüden yanmak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte yanmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek çaresiz durumlara düşeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir