AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dert yanmak

Kahve falında birine dert yanmak

Kahve falında birine dert yanmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına delalet eder.

Kahve falında birine dert yanmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Kahve falında birine dert yanmak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında dertli olmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına delalettir.

Kahve falında derdini anlatamamak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini dertli görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında dertleştiğini görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında dertli birini görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dertli görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir