AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesi yanmak

Kahve falında elbisesi yanmak

Kahve falında elbisesi yanmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, onlar için çabalayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbisesi yanmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Kahve falında elbisesi yanmak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından yanmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigarayla yanmak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı yanmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde yanmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yanmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birini yanmaktan kurtarmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine inanılır.

Kahve falında bacağı yanmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir