AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri diri yanmak

Kahve falında diri diri yanmak

Kahve falında diri diri yanmak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, huzur ve kazanç getireceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında diri diri yanmak gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Kahve falında diri diri yanmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak suda yanmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında sobada yanmak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında canı yanmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asitten yanmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı yanmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yangında yanmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elleri yanmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, evlatların hayırsız çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir