AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık kırmak

Kahve falında fındık kırmak

Kahve falında fındık kırmak kişinin içinin daralacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık kırmak gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak tüm dileklerinin gerçek olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında fındık kırmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındık istemek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bir şeyden zarar görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında fındık soymak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fındık kırdığını görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında fındıklı tatlı yemek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri fındık görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olmamış fındık görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir