AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık kırdığını görmek

Kahve falında fındık kırdığını görmek

Kahve falında fındık kırdığını görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, para kazanmaya başlayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında fındık kırdığını gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında fındık kırdığını görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalettir.

Kahve falında odun kırdığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında camı kırdığını görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırda çiçek toplamak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına inanılır.

Kahve falında kapı kırdığını görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında duvar kırdığını görmek sonradan da çok üzüleceğine, oğlu evli ise boşanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir