AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri fındık görmek

Kahve falında iri fındık görmek

Kahve falında iri fındık görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında iri fındık gördüyseniz:

  • İmajınızı, kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendire konularda beklenmedik olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında iri fındık görmek az da olsa feraha çıkılacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza yorulur.

Kahve falında iri kelebek görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında iri gözlü kadın görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri ve uzun yılan görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, başarılarının katlanacağına delalettir.

Kahve falında iri siyah üzüm görmek maddi zarara uğrayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında iri koç görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında iri göz görmek sorununu kolayca çözeceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında iri bir kedi görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir