AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık soymak

Kahve falında fındık soymak

Kahve falında fındık soymak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık soymak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında fındık soymak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında soğan soymak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet eder.

Kahve falında kendir soymak önemli yerlere geleceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muz soymak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına inanılır.

Kahve falında bankamatik soymak fesatlıklar içinde kalınacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında derisini soymak bol kazanç getireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına inanılır.

Kahve falında kavun soymak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, asık yüzlerin güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir