AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındıklı tatlı yemek

Kahve falında fındıklı tatlı yemek

Kahve falında fındıklı tatlı yemek işi ile gündeme geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında fındıklı tatlı yemek gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha çekici olabilir, yeni ilişkilere başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında tatlı fındık yemek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında fındıklı tatlı yemek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kişinin muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında fındıklı tatlı görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında taze fındık yemek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük fındık yemek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından fındık yemek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında fındık badem yemek başına tekin olmayan olayların geleceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir